Denní horoskop RYB na 10. 12. 2022

Ryby 10. 12. 2022

Vaše záře a lesk dnes převyšují všechny ostatní. Jste hvězda! Vaše přání je rozkazem pro každého. Lidé kolem vás možná počítají s tím, že budete jejich vůdcem. Přestože si tuto roli užíváte, neměli byste zapomínat dopřát si i soukromější potěšení. Malý dárek pro sebe, dobrodružství pro zábavu nebo možná nějaký čas o samotě může být to, co potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy si s námi měsíční světlo pohrává, jindy vytváří atmosféru, která je tak oslavována v milostných básních. Dnes je nádherně silná atmosféra, která vás může přimět udělat nebo říct něco, čeho byste později mohli litovat. Klidně dělejte všechny obvyklé romantické věci, ale nenechte se příliš unést!

Práce

Někdo vám dnes pravděpodobně předloží alternativní plán, který vás může vyvést z rovnováhy, pokud jde o vaši kariéru. Shromažďujte fakta a informace, ale zatím nic nepodepisujte. Než začnete jednat, určitě se na tyto nápady vyspěte.

Peníze

Tento týden máte silné schopnosti v oblasti peněz. V této době si užíváte plodů kosmické elektřiny, která se nyní vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené s penězi a vašimi hodnotami. To se týká i vašich osobních hodnot  v práci i ve vztazích. Co přinášíte na stůl, co nikdo jiný nedělá, a jak to můžete udělat, aby se vám to vyplatilo? Zjistěte to a využijte to ve svůj prospěch.

Zdraví

Je nemožné samostatně uspokojit všechny své potřeby a záliby, protože jako lidské bytosti jsme na sobě navzájem závislí. Ale můžete se k tomu docela přiblížit prostřednictvím řízení vlastního zdraví. Zdraví není jen prevence nemocí; jsou to různé přirozené vzruchy, které vám přináší správná strava a pravidelné cvičení, díky nimž je život velkolepý. Astrální energie vás vybízí, abyste o sebe pečovali. Jděte za přirozeným povznesením!

Přečtěte si také