Denní horoskop RYB na 13. 12. 2022

Ryby 13. 12. 2022

Můžete mít v hlavě plány na cestování nebo další vzdělávání. Vaše vzrušení by vám mohlo zabránit soustředit se na všechny úkoly, které musíte udělat. Nedělejte si s tím starosti. Vaše vytrvalost vám umožní dokončit úkoly navzdory všemu, co vás může rozptylovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná toho budete mít na talíři víc, než dokážete zvládnout. Pokud v současné době žonglujete s více než jedním milostným zájmem a snažíte se to všechno skloubit s hektickým denním rozvrhem, pak budete mít jistě co dělat. Nemá smysl nic skrývat; nejlepší je být upřímný a užívat si toho, co máte, dokud to máte.

Práce

Vaše dobrá povaha a poctivý přístup vám dnes v práci přinesou velké body. Při komunikaci s ostatními buďte mimořádně zdvořilí. Pozitivní přístup – více než znalosti nebo dovednosti  vám zajistí náskok, v nějž doufáte ve své kariéře.

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš dům vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

Jsou dny, kdy ani vy nechcete zažít dobrodružství, a vzhledem k dnešnímu uspořádání planet je to pravděpodobně jeden z nich. Váš smysl pro humor pravděpodobně vyloženě dřímá. Možná se vaše expanzivní povaha stáhla do sebe a vy cítíte potřebu přemýšlet o časech minulých a o časech, které jsou před vámi. Zahloubání se do sebe může přinést mnoho užitku. Zkuste jógu, která tento proces podpoří.

Přečtěte si také