Denní horoskop RYB na 14. 12. 2022

Ryby 14. 12. 2022

Možná se vám v hlavě rodí nápady na tvůrčí projekty, které jsou však příliš obecné nebo nejasné. Pokud chcete, sepište si seznam, ale nemějte pocit, že musíte něco začít ještě dnes. Možná budete potřebovat několik dní na to, abyste nechali nápady rozbřednout, než se rozhodnete pro ten nejlepší, který chcete začít. Buďte trpěliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Věnujte trochu času experimentování s různými lidmi, abyste zjistili, kdo by byl nejvhodnějším milostným partnerem. Ačkoli to může znít bezcitně, máte tak okouzlující a magnetickou osobnost, že vás tak ostatní nevnímají. Až se nakonec rozhodnete, budete vědět, že jste udělali správnou věc.

Práce

Budete se vznášet jako v oblacích. Ujistěte se, že se o tuto lásku a zářivost dělíte s ostatními, místo abyste si ji nechávali jen pro sebe. Pamatujte, že sdílená radost je dvojnásobná radost. Vaši spolupracovníci vás za to budou milovat.

Peníze

Získáváte novou úroveň důvěry ve všech svých snahách. Pokud se snažíte za svou tvrdou práci získat povýšení nebo odpovídající plat, nebudete mít problém přesvědčit vyšší vedení, že za to stojíte. Váš sektor vzdělání, cestování a cizích jazyků je zvýrazněn, takže je skvělý čas přemýšlet o rozšíření svých schopností pro ještě větší odměny.

Zdraví

Dnes pocítíte, že moc je tu pro vás. Je tedy nepravděpodobné, že byste na účinky některých subtilnějších planetárních aspektů jen kývli, i když budou trvat delší dobu. Současnou planetární konfiguraci však nelze ignorovat. Je čas se probudit a přivonět si k zelenému čaji. Pokud nebudete naslouchat svému tělu a respektovat jeho přání, ani veškerá moc světa vás neochrání před následky.

Přečtěte si také