Denní horoskop RYB na 16. 9. 2022

Ryby 16. 9. 2022

Pokud se chystáte v nejbližší době vyrazit na cestu, Rybky, sepište si předem seznam toho, co musíte udělat, a jednotlivé úkoly si odškrtávejte, jakmile je splníte. Jinak byste mohli na poslední chvíli zpanikařit, protože jste na něco důležitého zapomněli. Zachovejte klid, i když se to zdá nemožné. Je méně pravděpodobné, že na něco zapomenete, pokud zůstanete soustředění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se chopíte příležitosti, která se vám dnes nabízí. Vaše milovaná osoba se cítí opravdu skvěle. Bude vás chtít odvést od každodenního shonu a navrhne vám, abyste společně vyrazili na nějaké naprosto klidné a tiché místo. Je to skvělá příležitost ke zlepšení a zkvalitnění vašeho vztahu ve všech směrech. Buďte vděční za malé zázraky.

Práce

Přichází příval síly a vy jste schopni změnit extrémně nezdravou situaci v pozitivní. Ostatní si mohou myslet, že máte magické schopnosti, soudě podle toho, jak dokážete změnit obtížnou situaci ve vítěznou.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny navazující kontakty, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Máte silnou schopnost soustředit se na to, co jste si předsevzali, přesto se soustředění na své blaho často vyhýbáte. Ve vlastním zájmu si ujasněte, co vám vyhovuje a co pociťujete jako výzvu. Snažte se pochopit, co můžete udělat pro to, abyste si denně pomáhali. Pravidelné stravování s velkým množstvím listové zeleniny, třeba vlastnoručně připravené, pravidelné cvičení, které hezky zapadá do vašeho každodenního rozvrhu, to vše jsou prostředky k dosažení vašeho cíle cítit se šťastně a zdravě.

Přečtěte si také