Denní horoskop RYB na 20. 11. 2022

Ryby 20. 11. 2022

Buďte opatrní s vyznáním lásky, když jste s někým nestrávili dostatek času, abyste se mohli rozhodnout. Tento impuls můžete založit na povrchních setkáních a krátkých rozhovorech. Možná nemáte za sebou dlouhou historii nebo hluboké rozhovory, které jsou potřebné k tomu, abyste věděli, zda je pro vás tato osoba tak ideální, jak si myslíte. Nenechte se zmást rychlými řečmi a vysokou módou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Cítíte se nervóznější a podrážděnější než obvykle, což by mohlo mít vliv na váš milostný život. Pokud jste se s někým seznámili teprve nedávno, může být dobrým krokem vysvětlit, že takoví obvykle nejste. Pokud váš partner (současný nebo budoucí) již chápe vaše proměnlivé nálady, možná bude nejlepší, když strávíte nějaký čas o samotě a pokusíte se uvolnit.

Práce

Jste jako mocný král nebo královna sedící na velkém trůnu moci. Zvedněte hruď a mluvte sebevědomě. Vaše přání se splní, tak se do toho pusťte a vydejte rozkaz. V tuto chvíli jste pánem svého království. Bavte se.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste dost opatrní. Vaše bezpečnost je pro vás důležitá, a proto ji vždy chráníte. Nyní pravděpodobně zjistíte, že někdo není spokojen se svou rolí ve vašem životě, zejména pokud jde o peníze a postavení. Protože se to bude týkat učení, ukažte této osobě, že není důležité, co máte, ale kdo jste.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává šanci uspokojit vlastní potřeby tím, že si o něco řeknete. Někdy nevidíte, co potřebujete, protože se více staráte o druhé (vaše znamení je altruistické). Díky tomuto postavení jsou však vaše emoce naléhavé a živé a vy najdete odvahu požádat druhé, aby udělali něco pro vás, místo aby tomu bylo naopak. Ukažte světu, že to myslíte vážně, a vezměte své zdraví do vlastních rukou. Pečlivě si hlídejte svůj jídelníček.

Přečtěte si také