Denní horoskop RYB na 23. 11. 2022

Ryby 23. 11. 2022

Dnes změníte svůj přístup ke vztahům. V minulosti byly založeny na pocitech, ale nyní se rozhodnete, že by měly být racionálnější. Možná budete mít pocit, že tato náhlá změna postoje by vám mohla ubrat na štěstí, ale také by mohla vést k pevnějším a stabilnějším vztahům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělý pro malou oslavu, protože budete mít příležitost pozvat nové a velmi odlišné lidi do kruhu svých přátel. Tím, že podpoříte nová přátelství, můžete k sobě také přitáhnout člověka, který je na vaší vlnové délce více než mnoho známostí po nějakou dobu. Možná potkáte nejen dobrého přítele, ale i potenciálního partnera.

Práce

Neočekávejte, že vás lidé budou podporovat tak, jak si přejete. Lidé jsou dnes poněkud přelétaví a nebudou si pamatovat nic z toho, co jste řekli. S největší pravděpodobností to půjde jedním uchem dovnitř a druhým ven. Nevkládejte do druhých plnou důvěru.

Peníze

Když se budete snažit vytvořit si ve svém životě větší jistotu, vesmír vás požádá, abyste uklidili trochu finančního nepořádku z minulosti. Neúmyslně zmeškaná platba by se mohla změnit v něco víc a možná bude zapotřebí vašeho nejlepšího diplomatického úsilí, abyste dosáhli odpuštění jakýchkoli poplatků. Postarejte se o záležitosti dříve, než se o nich všichni dozvědí.

Zdraví

Dnešek je skvělým dnem pro rozhýbání vašeho těla. Vaše frustrace se snadno rozptýlí, pokud se můžete vydat na dlouhý běh nebo si doma intenzivně zacvičit. Jezte lehce a negativní energii vytlačte cvičením. Vytvořit si klidný a hřejivý vnitřek – těla i duše – znamená správně se stravovat a udržovat se v kondici. Snažte se svou energii neukládat do lahví ani ji nepotlačovat – vrátí se vám to.

Přečtěte si také