Denní horoskop RYB na 26. 9. 2022

Ryby 26. 9. 2022

Oheň ve vašem nitru je mimořádně žhavý, Ryby, a tak využijte této neuvěřitelné vnitřní výhně. Dopřejte si nové oblečení a dnes večer se jím hrdě pochlubte. Ujměte se vedení projektů, které by mohly váznout. Dnes máte moc, tak ji využijte pro nejvyšší dobro.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mnohem raději diskutujete o estetických důvodech pro zdůraznění použití akvamarínu namísto růžové barvy na nejnovější umělecké výstavě, než abyste se procházeli v botách blátem a krajinou. Ale protože jste milý člověk, stejně to uděláte, abyste byli na svou drahou polovičku milí – i když jí za zády nadáváte.

Práce

Příval energie, který jste měli v posledních dnech, vyprchává. Přijměte to a uvědomte si, že je to tak lepší. Kdybyste zůstali v dosavadním tempu, nakonec byste vyhořeli. Vězte, že je v pořádku zpomalit.

Peníze

Může být pro vás výzvou navázat fungující osobní vztahy, zejména v pracovním a finančním životě. Někdo nyní nemusí spolupracovat, ale zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a diplomatičtí (nikoliv vystresovaní a konfrontační), můžete dosáhnout skvělého kompromisu, v němž zvítězí všichni. Ve všech obchodních záležitostech zaujměte vyjednávací postoj.

Zdraví

Naše nejlepší úmysly jsou bez komunikace ztraceny. Někdy se stanete obětí iluze, že jste něco sdělili, i když tomu tak není. Prostě cítíte věci tak intenzivně, že si myslíte, že jste komunikovali, zatímco ve skutečnosti jste si to celé jen představovali! Zvažte nácvik uzemnění se v obousměrné komunikaci prostřednictvím týmových sportů, například volejbalu, kde je nutné používat hlas, abyste dali spoluhráčům najevo, co děláte. To by mohlo výrazně zlepšit vaše vztahy v práci i v lásce.

Přečtěte si také