Denní horoskop RYB na 31. 8. 2022

Ryby 31. 8. 2022

Všichni na vás nyní pravděpodobně kladou nároky, což vás může přivést do rozpaků. Kariérní úspěch může být kompenzován rozčilením s partnerem kvůli nedorozumění. Mělo by se to vyřešit, ale pokud to dovolíte, může vám to vzít vítr z plachet, Ryby. Bylo by dobré vykolejit jakékoli rozčilení dříve, než vás zničí. Pozvěte svého partnera na oslavu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská sestava dne znamená, že je ideální vyrazit na nějaké opravdu skvělé místo, a přitom se seznámit s někým zábavným. Nebo můžete zvolit filozofický přístup a zkusit lekce jógy či meditace nebo se třeba zapojit do filozofické diskuse. Ať tak, či onak, nebudete zklamáni a pravděpodobně nakonec potkáte někoho, kdo vás bude ještě nějakou dobu bavit.

Práce

Lidé si vás budou vážit pouze tehdy, když s nimi budete komunikovat jasně, organizovaně a promyšleně. Nápady, které vás napadnou z ničeho nic, nebudou mít u lidí kolem vás dobrý ohlas, pokud je nepodložíte pádnými fakty.

Peníze

Rádi si děláte věci po svém. Jste tvrdohlavý, ale umíte být i skvělým týmovým hráčem. Díky podpůrnému aspektu, který ovlivňuje manželství a vážné vztahy, se nyní může jednat o osobní záležitosti, nebo může nastat čas pro vážné obchodní spojení. Planety přinášejí dokonalou rovnováhu mezi akčností a kreativitou. Není to špatná doba pro zahájení nového podnikání, tak do toho jděte!

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí a to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat! Možná můžete udělat něco symbolického – například si koupit podložku na jógu nebo se zavázat k pravidelnému cvičení  a zavázat se tak i k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také