Denní horoskop RYB na 5. 9. 2022

Ryby 5. 9. 2022

Vztahy mohou být poněkud obtížné, Ryby, a proto si nevynucujte příjemné chování, pokud není přirozené. Vaším mottem by dnes mělo být: Když nemáte co říct hezkého, neříkejte vůbec nic. Vždycky se snažte být milí a přátelští. Možná, že se vám tím rozváže jazyk, ale to je v pořádku. Pokud potřebujete strávit den o samotě, budiž. Nebuďte společenští, pokud se na to necítíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Líbí se vám, že můžete lidi zmást slovy. Právě teď máte šanci zcela oklamat svého milence a přimět ho uvěřit nějakému plánu, který jste vymysleli. Možná se vám podaří ho oklamat a budete se cítit opravdu spokojeni sami se sebou, ale netvařte se tak samolibě. Možná se ještě budou smát jako poslední, protože co se má stát, to se stane.

Práce

Nebojte se dát najevo svou citlivou stránku, a to i na pracovišti. Je dobré dát lidem najevo, že jste člověk a že máte také city. Nemůžete si stále hrát na bojovníka. Uvolněte se a zpomalte.

Peníze

Rádi si děláte věci po svém. Jste tvrdohlavý, ale umíte být i skvělým týmovým hráčem. Díky podpůrnému aspektu, který ovlivňuje manželství a vážné vztahy, se nyní může jednat o osobní záležitosti, nebo může nastat čas pro vážné obchodní spojení. Planety přinášejí dokonalou rovnováhu mezi akčností a kreativitou. Není to špatná doba pro zahájení nového podnikání, tak do toho jděte.

Zdraví

Získejte dnes trochu prostoru. Jste naplněni pocitem moci a potřebujete zjistit, co s ní udělat sami, ne s ostatními. S touto energií toho můžete udělat hodně. Například fyzické cvičení, které provádíte, by vás mohlo uvést do stavu transu, v němž budete přijímat důležité zprávy ze svého nevědomí. To si nenechte ujít. Je ve vás spousta léčivé energie a tento tranzit je způsob, jak tuto energii využít v současnosti i v budoucnosti.

Přečtěte si také