Denní horoskop RYB na 6. 12. 2022

Ryby 6. 12. 2022

Objednání jedné položky z jídelního lístku vás dnes neuspokojí. Potřebujete bufetový stůl, kde můžete ochutnat všechno - buď to, nebo jídlo o osmi chodech podávané s úsměvem. Rádi se o jídlo podělíte s ostatními, pokud si můžete dát kousek toho, co mají i ostatní. Tohle je váš den, kdy můžete přeskakovat, zkoušet nové věci a poznávat různé perspektivy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete schopni sebrat odvahu a kontaktovat osobu, která si získala vaše srdce. Možná budete při zahájení rozhovoru nervózní, ale to jen proto, že v hloubi duše víte, jak hluboký vliv na vás a váš život bude mít. Zároveň však víte, že tuto cestu musíte prošlapat.

Práce

Agresivní jednání v oblasti kariéry se vám dnes vyplatí, takže se nebojte. Ujistěte se, že za všemi vašimi kroky stojí vášeň. Pokud vám na práci, kterou děláte, upřímně nezáleží, pak ji s největší pravděpodobností nebudete dělat vůbec dobře.

Peníze

Tento týden máte silné schopnosti v oblasti peněz. V této době si užíváte plodů kosmické elektřiny, která se nyní vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené s penězi a vašimi hodnotami. To se týká i vašich osobních hodnot - v práci i ve vztazích. Co přinášíte na stůl, co nikdo jiný nedělá, a jak to můžete udělat, aby se vám to vyplatilo? Zjistěte to a využijte to ve svůj prospěch.

Zdraví

Planetární aspekt dne nejlépe vystihuje obraz Amora, s tím rozdílem, že příjemcem vaší náruživosti budete pravděpodobně vy sami. Udělejte to, co potřebujete, abyste o sebe náležitě pečovali, o tom je tento aspekt. Jakmile to jednou uznáte, obvykle nemáte problém s provedením. Krásným hodem, který mine cíl, nezískáte žádný smysl! Podívejte se na svůj zdravotní režim a zeptejte se, co si můžete dát, abyste zlepšili svou pohodu.

Přečtěte si také