Denní horoskop ŠTÍRA na 12. 1. 2023

Štír 12. 1. 2023

Přítel, kterého znáte už léta, vás může náhle šokovat tím, že vám řekne něco nepěkného, co byste od něj nikdy nečekali, Štíři. Pokud to řekne o vás, může vás to velmi rozčílit, protože to není fér ani oprávněné. Někdy je těžké takové věci odpustit, ale snažte se o to. Váš přítel prochází těžkým obdobím, o kterém možná nevíte. Odpusťte a zapomeňte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se stát, že pro vás bude poměrně obtížné dostat konverzaci na úroveň, která by vás alespoň trochu podněcovala. Rozhodně nemáte nouzi o lidi, s nimiž byste si mohli povídat, ale příliš přízemní a příliš praktický přístup, který se zdá být toho všeho součástí, vás nijak nepovznáší. Škoda, mohli byste přijít o někoho zcela výjimečného!

Práce

Omezte svou potřebu přehnaného plánování. Možná máte tendenci hledat celé dny každou možnou díru, ale právě teď na to není čas. Místo toho se musíte pohnout kupředu. Důvěřujte si a místo plánování se dejte do pohybu.

Peníze

Přemýšlejte o tom, jak získat trvalý příjem ze sdíleného majetku a investic. Může to být tak jednoduché, jako je pronájem bytu nebo rozdělení dividend na polovinu. To však také naznačuje, že je třeba být opatrný s tím, abyste se nyní více zadlužili, zejména pokud nejste zvyklí sestavovat rozpočet. Jste výkonný pracovník, který je schopen zvládnout všechno a ještě víc.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit vám dává povolení řídit se jakýmkoli směrem. Můžete se cítit na vrcholu svých sil. Proudí vámi fyzická zdatnost. A přesto si možná budete přát, abyste vypadali skvěle. Cítíte se bezmocní vůči svému tělu, stravovacím návykům, cvičebnímu režimu? Začněte o tom mluvit. Zapojte se do rozhovoru o cvičení, zapojte se do rozhovoru o svých problémech týkajících se cvičení. Přiblíží vás to k němu. Jste lidé, stejně jako všichni ostatní.

Přečtěte si také