Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 7. 2022

Štír 22. 7. 2022

Dnešní hra je akční, Štíre. Vzduch se pročistil a máte pocit, že z vašich ramen spadla tíha. Možná pocítíte náhlý příliv fyzické energie, který vás bude nutit vyjít ven a projít se nebo vyrazit na dlouhou projížďku na kole. Užívejte si vítr ve vlasech. Uvolněte své nahromaděné emoce na čerstvém vzduchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská konfigurace vás může povzbudit k tomu, abyste byli ještě více nejasní než obvykle. Ne že byste chtěli být tak záhadní nebo skrývat pravdu před svými nejdražšími, ale spíše si rádi hrajete s libovolným počtem možností najednou. Říkat to, co myslíte, nebo myslet to, co říkáte, má tendenci poměrně dramaticky zužovat váš rozsah.

Práce

Recept na úspěch máte, tak ho použijte. Vyberte si jeden nápad místo deseti a pokračujte s ním. Dnes máte potenciál udělat obrovský pokrok ve své kariéře, tak využijte této energie a jděte do toho. Nic vám nestojí v cestě.

Peníze

Vesmír naznačuje, že je třeba se věnovat osobnímu vzhledu. Nejvíce jsou ovlivněny vaše osobní a profesní vztahy. Podnikněte konkrétní kroky k obnovení kontaktů se starými známými nebo k prohloubení stávajících profesních přátelství. Následují peníze.

Zdraví

Dopřejte si každý den dostatek pitné vody. Nejenže napomáhá trávení a udržuje čistou pleť, ale také spolehlivě posiluje váš imunitní systém. V určitých obdobích musíme věnovat zvláštní péči tomu, abychom zůstali zdraví. Konzumace čerstvých produktů je důležitá nejen kvůli jejich výživové hodnotě, ale i vláknině, kterou obsahují. Vláknina udržuje náš trávicí systém čistý od nánosů způsobených přílišným množstvím škrobu a cukru, což může vést ke snížení energie a imunitních reakcí.

Přečtěte si také