Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 3. 2024

Štír 28. 3. 2024

Váš sexuální apetit bude dnes silný. To může být to jediné, na co myslíte, Štíři. Každý člověk, kterého uvidíte, ve vás může vzbudit city, i když už jste možná někomu zavázáni. Pokud nejste ve vztahu, je právě teď čas udělat nějaký krok. Vaše touha po lásce je silná, a tak byste měli jednat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete ve velmi krátké době několikrát změnit názor. Současné tranzity naznačují, že pro vás může být obtížné i díky své vrozené schopnosti odhalovat lži zjistit, jaká je skutečná pravda. Pokud skutečně chcete, aby váš vztah vzkvétal, pak je možná nejlepší ignorovat to, co se nedávno odehrálo. Volba je na vás.

Práce

Jízda na horské dráze nikdy nekončí, ať se snažíte jakkoli. Ať děláte, co děláte, zdá se, že drama a extrémní výkyvy vás na vaší kariérní cestě vždy provázejí. Přijměte to a užívejte si to, místo abyste se s tím snažili bojovat.

Peníze

Tento týden se týká vašeho sektoru snů a minulých životů, které mohou náhle odhalit talent, o němž jste nevěděli. Vložte nějakou akci a záměr tam, kam nyní směřuje vaše pozornost, a možná zjistíte, že peníze vás okamžitě následují. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu vědění, těžko si představit šťastnější období.

Zdraví

Dnešní tranzit je krásný pro smyslně orientované. Vaše tělo je váš chrám a je to skvělých pár dní pro uctívání. Zkuste si připravit jídlo, jako byste byli náboženským mnichem oslavujícím božstvo rozkoše: čerstvé ovoce (bio chutná lépe), celozrnné produkty a vaše oblíbené chutě. Vaše tělo je posvátnou ozdobou: vyleštěte ho zvenčí i zevnitř cvičením (jóga masíruje vnitřní orgány) a peelingovými koupelemi (ovesné vločky a nasekaná hrušku je skvělá směs, kterou si můžete přinést do vody a vetřít do pokožky).

Přečtěte si také