Denní horoskop ŠTÍRA na 28. 4. 2024

Štír 28. 4. 2024

Dnes se můžete cítit obzvlášť smyslní a vášniví, Štíři. Tento večer je ideální pro to, abyste si naplánovali kvalitní čas se současným nebo potenciálním milostným partnerem. Pravděpodobně vypadáte a cítíte se přitažlivě a tato skutečnost vašemu příteli nejspíše neunikne. Rozprostřete polštáře, přidejte květiny, nachystejte sýr, ovoce a bílé víno a buďte připraveni na všechno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pohyb planet na obloze vám dnes dodá energii navíc, kterou potřebujete k dosažení určitého cíle. Váš milostný život už možná nikdy nebude jako dřív, protože tato mise se týká někoho výjimečného. Zdá se, že se vám do cesty postavilo zřejmě mnoho překážek, z nichž některé se zdály být zbytečné a také nespravedlivé. Dnes máte možnost s tím něco udělat.

Práce

Budete v pokušení ostatní lidi vyřadit, protože se zdá, že nikdo není na vaší vlnové délce. To ale není tak docela pravda. Mezi bláboly se skrývá spousta nečekané moudrosti. Nejlepší bude, když budete mít vždy alespoň jedno ucho nastavené.

Peníze

Můžete mít chuť být více společenský. I když neusilujete o žádnou laskavost, je dobré se sejít se svými profesními kontakty, abyste jim mohli připomenout své schopnosti. Možná budete muset nahlédnout do svého sektoru vystupování a prvního dojmu a ujistit se, že se snažíte vystupovat co nejlépe, abyste si zlepšili finanční budoucnost.

Zdraví

Snažte se dnes na každý problém nahlížet ze dvou stran. Kosmická energie vás může zavést k zrcadlu, kde můžete být v pokušení být kritičtí a nelítostní. Buďte k sobě laskaví: pamatujte, že to, jak se cítíte, nejvíce ovlivňuje to, co si říkáte, a ne to, co říkají druzí. Cítíte se dobře, pokud se přijímáte takoví, jací jste, a děláte něco pro to, abyste zůstali zdraví. Tuto energii můžete využít k tomu, abyste si uvědomili a ocenili to, co ve vašem životě funguje. Pokud vaše nohy fungují, používejte je.

Přečtěte si také