Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 12. 2023

Štír 8. 12. 2023

Začátek dne může začít bouřlivě a bezstarostně. Cílem hry pro vás bude pobavit se. Jak bude den postupovat, budete mít pocit, že se musíte více organizovat. Musíte začít plánovat dopředu a soustředit se na to, jaké úkoly musíte kdy vyřídit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Naskytne se vám příležitost ukázat partnerovi (současnému nebo budoucímu), jak moc vám na něm záleží. Pokud opravdu chcete zlepšit svůj současný vztah, pak může být vhodná doba udělat něco, co dokáže, jak moc s ním chcete být. Nemusí to být nic přehnaného, stačí, aby mu to bylo jasné.

Práce

Odměny se dnes budou sypat jako odpověď na vaši tvrdou práci. Finanční výhody jsou na dosah ruky, takže se nebojte vystoupit a vyžádat si to, co víte, že jste si právem zasloužili. Přichází k vám víc, než si možná myslíte.

Peníze

Můžete neuvěřitelně dobře vydělávat i spořit peníze a v průběhu času pečlivě budovat investiční portfolio. Nyní se však můžete setkat s nepříjemnou zprávou týkající se vašeho peněžního života. Tento týden se hlavní energie vyskytuje v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a/nebo zdravím, což znamená, že možná budete nuceni přehodnotit možnost zaměstnání, o kterém jste si mysleli, že jste ho už opustili, nebo vám vzniknou neplánované výdaje, které nechcete platit. Udělejte krok zpět a přeskupte síly.

Zdraví

Záleží vám na vašem vzhledu, a to rozhodně není nic nezdravého. To, co pro sebe děláme, z velké části začíná péčí o to, jak vypadáme. Jedním z největších zlepšovatelů vzhledu je dostatečný odpočinek. Jste odpočatý člověk? Odpočinek se snáze dostaví, pokud jste během dne cvičili – a i málo se počítá. Naše celoživotní návyky určují, jak budeme dlouhodobě vypadat. Dieta nebo nový oblek jsou jen kapkou v moři.

Přečtěte si také