Denní horoskop STŘELCE na 1. 1. 2023

Střelec 1. 1. 2023

Střelci, máte bystrou mysl a neustále vstřebáváte nové informace. Je úžasné, kolik z nich si dokážete uchovat. Dnes však může být i váš značný mozek zatížen až za hranici svých možností. V práci se můžete cítit zahlceni množstvím informací, které musíte třídit. Doma se vám mohou hromadit knihy a časopisy, které si toužíte přečíst. Zvažte, zda si na večer nedáte od intelektuálních aktivit pauzu. Pasivní zábava má něco do sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vám dává příležitost zjistit, co váš milostný zájem myslí vážně, když vám říká, co cítí. Existuje tolik významových odstínů a tolik způsobů, jak můžete fantazírovat a špatně chápat slova. Proto si trochu popovídejte a zjistěte, zda to, co si představujete, se skutečně děje, nebo zda se místo toho děje něco jiného. V tuto chvíli se potřebujete stát skutečnými.

Práce

Buďte dnes mimořádně asertivní. Určitě to bude ve váš prospěch. Není důvod o sobě pochybovat. Postavte se za to, o čem víte, že je správné. Dejte vyniknout své originalitě. Zcela jistě vyjdete na vrchol, ať už se pustíte do čehokoli.

Peníze

Máte čas na komunikaci, abyste si mohli vyměňovat názory. To může být velmi příznivé pro zahájení nové kariéry nebo pro postup v té, kterou máte. Jediné, co je zapotřebí, je být věrný sám sobě. Aspekty ovlivňující komunikaci vás činí trochu svéráznými a jedinečnými. Nezáleží vám na tom, co si myslí ostatní, a proto je pro vás mnohem snazší říct si o to, co si zasloužíte.

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat nové věci je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na "nový a lepší" způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také