Denní horoskop STŘELCE na 1. 12. 2022

Střelec 1. 12. 2022

Možná dnes brzy narazíte na zeď. Do večera by se situace měla trochu zmírnit. Nezapomeňte, že čím více budete tlačit na zeď, tím více vám bude tlouct hlava, tím více budete mít pohmožděné rameno a tím více energie vynaložíte. Budete překvapeni, jak se vše usnadní, když ustoupíte. Uvidíte, že zeď můžete obejít, aniž byste ji museli prorážet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Znáte sílu slov a také hlouběji chápete úžasnou sílu pocitů. Budete mít příležitost tyto dvě síly spojit. Máte-li milované osobě co říci, volte slova moudře, ale využijte také sílu svých citů, abyste jí předali své zvláštní poselství – tak vás váš partner (současný nebo budoucí) nemůže nepochopit.

Práce

V současné době se nacházíte na poměrně nízkém pracovním stupni, takže netlačte na situaci, která vám působí potíže. Dnešek nebude dnem, kdy něco vyřešíte, a tak bude lepší, když to odložíte na zítřek.

Peníze

Ve vašem sektoru peněz a hodnot je aktivita, která vám dává mnoho příležitostí ke zlepšení vašeho finančního života. Vesmír rozšíří to, co máte a co vyděláváte, a zároveň přinese náhlé přírůstky. Něco se vám může zpočátku zdát bláznivé, ale jakmile to trochu více prozkoumáte, může to po nějakou dobu přinášet peníze. O vašem úspěchu rozhodne to, jak budete komunikovat s ostatními.

Zdraví

Nevyhýbáte se pozornosti a téměř vždy na sebe berete vinu, když se něco nepovede. Nepotřebujete širší prostor – už teď si užíváte velké svobody, dokonce i světla reflektorů! Pokud váš obvyklý cvičební program zahrnuje předvídatelnou rutinu, zkuste do něj zařadit něco jiného – například běhání nebo stažení fitness aplikace. Využijte svůj hlas: hlasitý zpěv v autě nebo ve sprše je dobrým aerobním uvolněním. Vaše chování by nemělo zadržovat energii kundaliní  ta volá po uvolnění!

Přečtěte si také