Denní horoskop STŘELCE na 10. 11. 2022

Střelec 10. 11. 2022

Protože se vám v pracovním životě daří, můžete se oddávat snění, ve kterém jste na vrcholu, možná dokonce slavní! To je dobrý začátek na cestě k vzestupu, ale nezůstávejte u toho. Využijte svou praktičnost a naplánujte si schůdný postup. Sny se neplní samy od sebe. Projevují se díky plánování a tvrdé práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je třeba, abyste jednali. Ne ten obvyklý, kdy pohybujete rty a slova padají sama od sebe, ale takový druh akce, který ukazuje, že vám skutečně záleží na potřebách a blahu vašeho partnera (současného nebo budoucího). Milovaná osoba je unavená z vašich slibů a nyní by ráda viděla nějaký konkrétní a hmatatelný projev vaší lásky. Dokážete se k tomu postavit čelem?

Práce

Nyní je čas, abyste se zamysleli a podívali se na minulost. Během této doby přemýšlení naleznete důležité poznatky, které vám pomohou proplout nejistými vodami budoucnosti. Možná budete muset během tohoto procesu vyřadit ostatní.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Planetární konjunkce bude stimulovat vaše emoce a to je hodně, s čím se musíte potýkat! Udržujte svou emocionální povahu na uzdě tím, že se uzemníte prostřednictvím pozitivních pozemských aktivit. Může to být cvičení, spánek, jídlo, milování  jakákoli činnost, která pozitivně soustředí vaše tělo. Dávejte si pozor, zda vaše emoce neovládají vaši každodenní rutinu, a bojujte s touto tendencí. Využijte sílu dnešní energie k tomu, abyste se drželi svého plánu a zůstali soustředění a odhodlaní.

Přečtěte si také