Denní horoskop STŘELCE na 10. 9. 2022

Střelec 10. 9. 2022

Ve vzduchu by dnes mohl panovat zmatek, nesoulad a rozčilení. Mezi přáteli a rodinou může dojít k hádkám a nedorozuměním. Snažte se nepřilévat olej do ohně. Pokud se někdo rozohní, prostě ho vyslechněte. Buďte chápaví a empatičtí, místo abyste se snažili dokázat, že máte pravdu, zvláště pokud ji máte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je kolem nás cítit skutečné vzrušení. Máte šanci oživit stávající vztahy a vrátit do nich trochu jiskry. Oba potřebujete strávit nějaký čas odděleně a věnovat se každý svým vlastním věcem, abyste mohli ocenit jedinečné kvality toho druhého. Když si dáte prostor pro své vlastní zájmy, znovu se mezi vámi vytvoří dobrý pocit.

Práce

Podívejte se na lidi kolem sebe a zeptejte se sami sebe, jak ovlivňují vás a vaše rozhodnutí. Máte tendenci zapadnout do rytmu, který zavedli jiní lidé. Zeptejte se sami sebe, zda chcete skončit jako ti, s nimiž se stýkáte.

Peníze

Nyní máte ve svém kariérním sektoru výhodu. Vaše dlouhodobé kariérní cíle se již nějakou dobu dostávají do popředí. Nyní však disponujete kreativitou, mozkovou kapacitou a vynalézavostí, abyste mohli věci dotáhnout do konce. Jedinou nevýhodou je, že kariérní změny, které provedete, nemusí vždy dobře vyhovovat vašemu egu. Vězte, že jsou nakonec pro dobro věci.

Zdraví

Když jde o disciplínu, reagujete někdy, jako by byla vytažena gilotina! Odpor vůči disciplíně může být poměrně silný. Když například začnete přemýšlet o tom, co všechno byste mohli dělat, abyste žili zdravěji, můžete se snadno vyděsit. Zkuste si všimnout, co už děláte a co vám vyhovuje, a pak se pokuste zjistit, co vás opravdu baví a co vám připadá jako povinnost. Možná se vám to podaří upravit a přidat více toho prvního a omezit to druhé. Uvidíte, jak to půjde.

Přečtěte si také