Denní horoskop STŘELCE na 11. 11. 2022

Střelec 11. 11. 2022

Dnes máte srdce na správném místě, ale nějak se vám nedaří uskutečnit věci, které chcete udělat. Obzvláště obtížné jsou pro vás nyní umělecké a hudební projekty. Vyžadují více mozkového přístupu, než byste si chtěli připustit. Možná vás více přitahuje duchovní povaha věcí, než abyste se stavěli proti racionální povaze věcí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete nuceni si dvakrát rozmyslet, než uděláte nějaký náhlý krok v milostném životě. Můžete si být jisti svými motivy, ale přesto bude lepší, když s jakýmkoli rozhodnutím počkáte alespoň další den. Existuje totiž možnost, že svého vyvoleného nevidíte ve správném světle. Čas vše odhalí.

Práce

S přibývajícími informacemi budete pravděpodobně zmateni, kterou cestou se vydat. Nebojte se požádat o radu někoho, kdo je starší a zkušenější než vy. Důvěřujte této osobě.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Změna je něco, před čím jste nejistí, ale se správným přístupem ji můžete považovat za vzrušující! Nebeská energie dává každému šanci něco radikálně změnit  od účesu až po rozchod! Zeptejte se sami sebe, co by bylo pozitivním krokem. Je pravděpodobné, že se podíváte na své zdravotní postupy a zjistíte, že je třeba trochu doladit své cíle. Zkuste si v následujících dnech udělat čas na jejich upřesnění.

Přečtěte si také