Denní horoskop STŘELCE na 11. 8. 2022

Střelec 11. 8. 2022

Střelci, snažte se dnes nevěnovat příliš mnoho času jednomu problému. Je možné, že se do něj natolik zamotáte, že budete mít problém zabývat se čímkoli jiným. Postarejte se o jeden problém, jak nejlépe umíte, a přejděte k dalšímu, aniž byste se zabývali tím prvním. Vaše soustředění je silné a dokážete se efektivně vypořádat s mnoha problémy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den by mohl být z romantického hlediska velmi zajímavý. Uspořádání planet znamená, že existuje cesta ven ze všech ostatních napětí a rozptýlení, které dnes zažíváte. Upřímně řečeno, je to den, kdy vášeň a hluboké city vyjádřené otevřeně a upřímně mají schopnost vás celé uvolnit, a tím vám zpříjemnit celou řadu dalších věcí.

Práce

Přestože většina vaší práce probíhá v zákulisí, jsou dny, kdy toužíte být středem pozornosti a získat větší uznání za všechno, co děláte. Jemně dnes lidem připomeňte, co všechno za práci odvádíte. Učiňte tak, aniž by to znělo ufňukaně nebo malicherně.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás motivuje k tomu, abyste zůstali doma a pracovali na svém hlavním problému: na svém zdraví! Každý se musí alespoň jeden měsíc v roce zaměřit na zdravé návyky a vám prospěje, když si tento měsíc zvolíte za svůj. Zkontrolujte si, jak se skutečně cítíte. Lekce jógy nebo procházka brzy ráno vás vycentrují na zbytek dne.

Přečtěte si také