Denní horoskop STŘELCE na 11. 9. 2022

Střelec 11. 9. 2022

Většina vašeho zájmu je zaměřena dovnitř, ale dnes by bylo vhodné, abyste část této energie obrátili ven, Střelci. Využijte této příležitosti a udělejte krok správným směrem. Za svými slovy máte velkou dávku kousavosti. Nepodceňujte svou sílu a odvahu. Jen si dejte pozor, abyste se nezačali hádat kvůli malichernostem, které nestojí za to, abyste kvůli nim přišli o přátele.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Často se zamilujete do lásky samotné. Z tolika pomíjivých pokušení se vám dělají mdloby a podlamují se vám kolena. Dnešní planetární konfigurace může do vašeho života přinést velký a dramatický zdroj vášně. Je to někdo, kdo nezmizí, ale mohl by se kolem vás zdržovat trvaleji. Něco, o čem jste snili, může být právě na pokraji uskutečnění.

Práce

Dívejte se dál než na povrch, abyste našli skrytý význam lidských slov a činů. Někdo se vás snaží oklamat pomocí zdvořilostí a lichotek. Nenechte se oklamat. To, co se na první pohled zdá pravdivé, nemusí mít vůbec žádnou hodnotu.

Peníze

Nyní máte ve svém kariérním sektoru výhodu. Vaše dlouhodobé kariérní cíle se již nějakou dobu dostávají do popředí. Nyní však disponujete kreativitou, mozkovou kapacitou, hladem a vynalézavostí, abyste mohli věci dotáhnout do konce. Jedinou nevýhodou je, že kariérní změny, které provedete, nemusí vždy dobře vyhovovat vašemu egu. Vězte, že jsou nakonec pro dobro věci.

Zdraví

Jakmile se budete cítit pohodlně a prozkoumáte své osobní návyky, vydejte se do kuchyně. Máte tam vše, co potřebujete k přípravě vlastních výživných jídel? Je důležité, abyste se ve vlastní kuchyni cítili dobře; znamená to, že jste připraveni převzít kontrolu nad tím, co jíte. I kdybyste vařili jen jedno jídlo týdně, začnete se učit postup, kterým se inteligentně vyživujete. Zařaďte svou kuchyni mezi priority v rozpočtu na úpravu domácnosti!

Přečtěte si také