Denní horoskop STŘELCE na 12. 10. 2022

Střelec 12. 10. 2022

Neočekávané výdaje, například na opravu domu, mohou vyžadovat určité rozpočtové žonglování. Možná budete muset okrást Petra, abyste zaplatili Pavla. To pravděpodobně urazí vaši praktičnost, ale je to jen dočasné. Díky svému zdravému finančnímu cítění budete brzy schopni svůj rozpočet opět vyrovnat. Váš jídelníček v příštích dnech může zahrnovat hodně sendvičů s arašídovým máslem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den přináší příležitost udělat pro svého blízkého něco výjimečného. Pokud jste byli v poslední době oba pod velkým tlakem, využijte této krásné energie a zkuste si užít společné chvíle. Zajděte někam, kde si můžete odpočinout, pobavit se a prostě se znovu usadit ve vztahu. Oběma vám to velmi prospěje.

Práce

Oznámením, že máte depresi, si pravděpodobně nezískáte soucit ostatních. Lidé jsou většinou velmi optimisticky naladěni a plni elánu. Nekažte jim ji. Místo toho byste se měli přidat. Ukažte ostatním, že můžete přispět k veselí.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši kariéru, může se stát, že se budete zabývat minulostí, tedy minulými zaměstnáními, minulými kariérními rozhodnutími nebo dokonce minulými zaměstnavateli. Harmonický aspekt však ovlivňuje vaši oblast minulých životů, karmy a institucí, takže nemusí být špatný nápad věnovat pozornost esoteričtějším aspektům vašeho života. To, čím se živíte, ovlivňuje ostatní, bez ohledu na to, kolik vyděláváte peněz. Ujistěte se, že je to něco, co nezanechává pozdější karmické důsledky.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt vás vyzývá, abyste se obrátili dovnitř a zkontrolovali svou emocionální rovnováhu. Jak snadné či obtížné je to pro vás v těchto dnech? Máte tendenci směřovat svou energii ven: promítáte ji do projektů ve vnějším světě nebo se zaměřujete na druhé. To je v pořádku, ale je velmi důležité, abyste se dokázali zkontrolovat sami se sebou, když to potřebujete. Cvičení jógy vám tuto možnost poskytne, navíc je skvělé pro váš svalový tonus. Vyzkoušejte ji!

Přečtěte si také