Denní horoskop STŘELCE na 12. 11. 2022

Střelec 12. 11. 2022

Vaše mysl by dnes mohla být užitečná pro druhé. Daří se vám velmi dobře a přemýšlíte o tom, jak se o své štěstí nějak podělit. Přítel může mít nápady na skupiny, do kterých byste se mohli zapojit. Než se k něčemu odhodláte, ujistěte se, že to opravdu chcete dělat. Nechcete přece, aby vám někdo svěřil nějakou věc a vy jste pak zklamali ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V rozhovorech s blízkými se můžete cítit podivně zdrženliví. Můžete mít pocit, že nemůžete svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) zcela důvěřovat, že na něco, co chcete říct, zareaguje pozitivně a otevřeně. To situaci opravdu nepomůže a bylo by lepší, kdybyste dokázali být upřímní – když ne k nim, tak alespoň k sobě.

Práce

Zeptejte se sami sebe, jestli jste ve své pracovní a kariérní situaci skutečně realističtí. Zdá se, že si hrajete na blázna. Takový přístup vás v poslední době dostává do problémů. Využijte dnešní den k tomu, abyste znovu sestavili svou strategii.

Peníze

Tento týden jste součástí úžasného aspektu. I když vám vesmír může ztěžovat vnímání vlastní hodnoty, všichni ostatní ji rozhodně vidí. I když si někteří mohou promítat to, co chtějí vidět, dostává se vám velké pozornosti. Aspekty přinášejí do vašeho učení rovnováhu a ukazují, že je možné mít svůj koláč a zároveň ho sníst, pokud jste ochotni rozšířit své obzory.

Zdraví

Dnešní nebeská energie vytváří ohnisko emocionálního podráždění, ale vy můžete tuto energii přeměnit na soucit. Tento týden musíte dodržovat svůj fyzický režim, abyste se vyhnuli často frustrujícím vlastnostem tohoto aspektu. Pokud spalujete přebytečnou energii pokud možno v posilovně, v běžeckých botách nebo v plavkách, je pravděpodobnější, že při obtížných rozhodnutích týkajících se těch, které máte rádi, budete používat spíše své srdce než rozum. Doporučuje se také vaření.

Přečtěte si také