Denní horoskop STŘELCE na 12. 8. 2022

Střelec 12. 8. 2022

Dokud se nerozhodnete vzdát se několika neřestí, které mají vážný vliv na vaši pohodu, mnoho se nestane, Střelci. Uvědomte si, že pokud vás některé věci ovládají, nemáte nad svým životem úplnou kontrolu. Snažte se s touto pravdou nebojovat. Jednoduše přijměte, že tyto věci ve vašem světě existují, a pochopte, že můžete koexistovat, aniž byste se museli podřizovat jejich moci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes cítit jisté vzrušení z příslibu romantiky. Romantika možná není to správné slovo, přesnější by bylo svádění elektrickým proudem. Energii dodává silný náboj planetární konfigurace, díky kterému rozhovory srší energií. Neexistuje žádná výmluva, proč si neužít báječný večer, ale bude zapotřebí zajímavého slovníku, aby byl vášnivější.

Práce

Riskantní nápady někoho jiného na vás zpočátku možná neudělají dojem. Po bližším prozkoumání však zjistíte, že tyto nápady jsou mnohem rozumnější, než jste si původně mysleli. Zkrátka, nezavrhujte nic, aniž byste to nejprve důkladně prozkoumali.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Po několik dní působí nepříznivý aspekt. Pozor byste si měli dávat na svůj sklon mluvit dříve, než přemýšlíte. Místo toho, abyste rozmazávali, co si myslíte, a očekávali, že se to vyřeší, jděte raději se svými frustracemi do posilovny, pokud je to možné, nebo si jděte zaběhat, zaplavat či zajezdit na kole. Naučte se hledat uspokojení v poznání vlastních pocitů - aniž byste je nutně museli vyjadřovat druhé osobě. Zkuste to po dobu jednoho týdne a výsledky vás potěší.

Přečtěte si také