Denní horoskop STŘELCE na 13. 12. 2022

Střelec 13. 12. 2022

Během dne se mohou objevit diskuse o náboženství. Nedávný příval intuitivních odhalení by mohl způsobit, že budete chtít vysvětlit svou víru, ale to by se vám mohlo vymstít. Tento den není vhodný k tomu, abyste se snažili druhé o něčem přesvědčit. Tento den také není vhodný k tomu, abyste přemýšleli o tom, že na nějakou dobu odjedete. Několik nápadů sice zvažte, ale definitivní plány si udělejte až později.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přemýšlejte o nových investicích se svou drahou polovičkou. Pokud chcete změnit uspořádání svýich financí a zajistit jejich harmonické společné fungování, pak budou všechny dnešní plány velmi užitečné. Pokud plánujete nějakou investici, pak by možná bylo moudré se po ní poohlédnout, ale zatím ji nekupovat.

Práce

Dělejte druhým to, co chcete, aby oni dělali vám, platí i pro vaši práci – zejména dnes. Dávejte si pozor na to, abyste svůj negativní postoj směřovali k druhým. Pokud si dnes nedáte pozor na svá slova, sdělíte něco, čeho budete litovat.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem své společenské nebo pracovní skupiny a právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Na začátku vašeho nového zdravotního režimu se jistě objeví překážky. V parku bude příliš mnoho lidí nebo vám zavolá kamarádka z jiného města a vy budete mít pocit, že si místo cvičení nebo nákupu večeře potřebujete popovídat po telefonu. Jakmile se ve svém cvičení upevníte, tyto překážky zázračně zmizí. Čím více budete důvěřovat své intuici, tím více vás bude udržovat na správné cestě.

Přečtěte si také