Denní horoskop STŘELCE na 13. 8. 2022

Střelec 13. 8. 2022

Střelci, ve vašem způsobu myšlení je obrovská disciplína, která vám pomáhá postupovat k vašim cílům. Neočekávejte, že každý problém vyřešíte hned. Mějte na paměti, že budete schopni řešit problémy efektivněji. Jakmile budete mít věci dostatečně rozpracované, bude snazší poskládat jednotlivé kousky dohromady. Zůstaňte odtažití, místo abyste se citově angažovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zahraniční pobřeží vás může lákat z různých důvodů. Buď uvažujete o stěhování, nebo jste navázali vztah s někým z jiné země, který má na váš život velmi silný vliv. Díky nebeské energii, která je ve hře, vás dnes může další významný krok přiblížit k cíli setkání. Buďte otevření zajímavým příležitostem, které by to mohly umožnit.

Práce

Vaše produktivita bude dnes poměrně vysoká. Pusťte se do všeho, co vyžaduje intenzivní soustředění a pozornost k nejjemnějším aspektům. Pokud potřebujete provést korekturu své práce nebo práce jiných lidí, je na to ten správný čas. Využijte energii, která je vám dána.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Dávejte si pozor na problémy, které se v těchto dnech objevují v okruhu přátel a rodiny. Možná jste otevřeni novým myšlenkám a novým způsobům myšlení, ale nedovolte, aby vás tato otevřenost dostala do problémů. Aspekt dne obvykle vyvolá některé hraniční otázky. Máte právo říci ne, když je nějaká hranice překračována. A vy jste ten, kdo určuje hranice! Cvičte jógu nebo meditaci, abyste zůstali na vrcholu svých zájmů.

Přečtěte si také