Denní horoskop STŘELCE na 14. 8. 2022

Střelec 14. 8. 2022

Střelci, pokud někdo řekne něco, s čím nesouhlasíte nebo co se vám nelíbí, ozvěte se. Dotyčný by se mohl domnívat, že s ním souhlasíte, pokud nic neřeknete. Vaše slova mohou být důrazná, aniž by byla urážlivá, váš přístup asertivní a ne hádavý. Uvádějte fakta tak, jak je vidíte. Nechovejte se k druhým povýšeně. Tím jen ztížíte dynamiku jednání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska, oheň a vášeň jsou v dnešní nebeské energii horkými tématy. Nechcete, aby tato témata byla jen předmětem rozhovorů. Vzhledem k tomu, jak se věci vyvíjejí, budete moci o těchto věcech diskutovat jen do určitého bodu a pak budete nuceni udělat demonstraci. Můžete také diskutovat o možnosti společného objevování nových oblastí zájmu, což udrží romantiku při životě.

Práce

Máte schopnost ulehčit obtížnou situaci. Jiní lidé vedou vášnivou debatu a vy máte to štěstí, že dokážete vidět obě strany problému. Nebojte se vstoupit do jádra bitvy. Ostatní vám budou vděční, že jste to udělali.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás bude inspirovat k tomu, abyste se vášnivěji zajímali o věci každodenního života. Můžete očekávat vysokou hladinu energie a touhu udělat vše, co jste si předsevzali. Uvědomte si však, co je během tohoto přívalu ohnivé energie rozumné. Stále platí, že si musíte dobře odpočinout, každý den se přiměřeně hýbat a dodržovat zdravou a vyváženou stravu. Využijte svého nadšení k tomu, abyste se pustili do již rozpracovaných projektů  s rozjížděním nových buďte opatrní.

Přečtěte si také