Denní horoskop STŘELCE na 14. 9. 2022

Střelec 14. 9. 2022

Střelci, může se zdát, že se s vámi dnes lidé snaží bojovat. Jakákoli opozice, se kterou se setkáte, může vydávat hlasitý ryk, ale ve skutečnosti se nemusíte bát téměř ničeho. Mějte na paměti, že argumenty mohou být nepodložené. Nepřepínejte se kvůli problému, který nemá žádné pevné základy. Nenechte se zastrašit rychlokvaškami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes jen vychutnáte atmosféru a budete se těšit z pozornosti, která se na vás upírá. Je zcela zřejmé, co k vám určitá osoba cítí. Ale protože máte několik dalších strun na svém luku, můžete si dovolit vybírat. Nenechávejte je však viset příliš dlouho, protože byste mohli přijít o skvělou příležitost.

Práce

Rádi pracujete na dosažení většího cíle. Dnes začíná období, kdy máte pocit, že se od tohoto cíle vzdalujete, místo abyste se k němu přibližovali. Nebojte se. Poznatky, které díky tomuto procesu získáte, vám v dlouhodobém horizontu pomohou.

Peníze

Nyní máte v rukou dobré a špatné zprávy. Dobrou zprávou je, že vaše oblast kariéry a autorit je pozitivně ovlivněna, což naznačuje období lepších příležitostí a lepšího přístupu k peněžním prostředkům. Špatnou zprávou je, že možná nevěříte, že byste měli něco měnit. Snažte se pohnout kupředu tím, že budete spolupracovat, ne bojovat.

Zdraví

Začít znovu není vždy snadné. Někdy potřebujete hodně ujištění a přemlouvání. Možná je čas podívat se na změnu svých zdravotních návyků, aby byly ještě zdravější než dosud. Dítě se snadno vzdá svých oblíbených věcí. Stejně tak dospělý člověk neocení nové návrhy, jak se má chovat. Bez balancování na hraně se zkuste podívat, jaká opakující se témata týkající se jídla máte ve svém životě. Pamatujte, že ve skutečnosti nejde o žádnou kritiku, jen o láskyplné přehodnocení a růst.

Přečtěte si také