Denní horoskop STŘELCE na 15. 10. 2022

Střelec 15. 10. 2022

Máte už všech kolem sebe plné zuby? Představujete si, že odejdete ze dveří a už se nevrátíte? Jen do toho - jen pro dnešek! Pravděpodobně si potřebujete od všech odpočinout. Co takhle zajít si na masáž a na chvíli odplout? Vaše rodina bude ráda, že jste zpátky, zvlášť pokud jste jim zanechali spoustu úkolů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste na pokraji navázání nového vztahu, může vás energie tohoto dne zastavit na místě. Může se zdát, že mluvíte s jinou osobou, s někým, koho jste dosud neznali, a ne s někým, s kým se blíže seznamujete. Uvědomte si, že bez určité míry konfliktů by byl váš milostný život velmi nudný.

Práce

Vaše nálada se změní a najednou jste docela pozitivní. Jste schopni vidět opačnou stranu jakéhokoli problému, se kterým přijdete do styku, a to vám pomáhá rozšířit celkový pohled na věc. Vezměte si tento pocit s sebou, až půjdete do práce.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši kariéru, může se stát, že se budete zabývat minulostí, tedy minulými zaměstnáními, minulými kariérními rozhodnutími nebo dokonce minulými zaměstnavateli. Harmonický aspekt však ovlivňuje váš dům minulých životů, karmy a institucí, takže nemusí být špatný nápad věnovat pozornost esoteričtějším aspektům vašeho života. To, čím se živíte, ovlivňuje ostatní, bez ohledu na to, kolik vyděláváte peněz. Ujistěte se, že je to něco, co nezanechává pozdější karmické důsledky.

Zdraví

Chtít ze sebe vydat to nejlepší je krásný pocit, jen se možná budete muset naučit vyrovnat se i se zklamáním. Máte tendenci vyvíjet na sebe velký tlak, abyste uspěli, abyste si vedli lépe než průměrně. Vaše bouřlivá osobnost vás dokáže dostat z mnoha situací bez většího úsilí, ale někdy to prostě není o vás a vy to musíte umět rozpoznat. Odpoutání se je něco, co učí mnohá bojová umění - zvažte nějakou takovou aktivitu!

Přečtěte si také