Denní horoskop STŘELCE na 15. 7. 2023

Střelec 15. 7. 2023

Přestože se vám, Střelci, i nadále daří, vaše nálada může dnes kolísat. Navzdory všem skvělým věcem ve vašem životě se můžete někdy během dne cítit trochu sklesle. Nevykládejte si to ale příliš černě. Pravděpodobně je to jen důsledek nízkých biorytmů. Zkuste se rozptýlit fyzickou aktivitou. Vyjděte si večer ven s přáteli a dobře se bavte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt může znamenat, že rozhovor, který se dnes večer uskuteční, se vymyká všem vašim očekáváním a je rozhodně jedinečný, originální a zcela odlišný od všeho, co jste očekávali. Ne, osoba, s níž budete hovořit, není mimozemšťan ze vzdálené planety; rozhodně je vřelá a lidská, ale vyzařuje z ní skutečné charisma, což je něco, co bezmezně oceníte a co vás rozhodně zahřeje. Nechte se unášet a bavte se.

Práce

Omezte svou potřebu přehnaného plánování. Možná máte tendenci hledat celé dny každou možnou díru, ale právě teď na to není čas. Místo toho se musíte pohnout kupředu. Důvěřujte si a místo plánování se dejte do pohybu.

Peníze

Tento týden se týká astrologické aktivity ve vašich dluzích. Můžete obdržet účet, telefonát nebo upomínku ohledně nezaplacené faktury. Neignorujte ji. Pokud tak učiníte, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohlo by se to zhoršit, což by znamenalo další penále. Osoba, které dlužíte peníze, může použít náhlý a možná nepříjemný způsob vymáhání.

Zdraví

Pod současným vlivem planet můžete snadno získat jasnovidný náhled na oblast svého života spojenou se zdravím a blahobytem. Ptejte se sami sebe, co vidíte, a dělejte si poznámky. Mějte na paměti, že se ptáte ve svůj prospěch, co vás čeká. Abyste si tuto schopnost udrželi, dbejte na zdravou stravu, která zahrnuje velké množství čerstvých produktů a čisté pitné vody. Vaše tělo je čočkou, skrze kterou vidíte budoucnost.

Přečtěte si také