Denní horoskop STŘELCE na 15. 8. 2022

Střelec 15. 8. 2022

Střelci, dnes toho můžete docela dost stihnout, pokud budete jednat vy. Nenechte ostatní, aby vám veleli. Vaše síla může přicházet v energických, nevyzpytatelných výbuších, a tak toho využijte ve svůj prospěch. Zachovejte si chladnou hlavu a budete schopni projít dnešní prací jako teplý nůž máslem. Ať už uděláte cokoli, nevzdávejte se.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jelikož jste obecně zamilovaní do lásky, budete zbožňovat planetární aspekt tohoto dne, který vám přináší vše, po čem vaše srdce touží, pokud jde o velmi žádoucí a hluboce vzrušující romantickou situaci. Pokud budete komunikovat s někým novým, můžete mít pocit, jako byste ho znali celý život - a možná i více než jeden život. Připravte se na to, že budete nadšeni!

Práce

Rozhodování pro vás bude obtížné. Vaše první reakce bude, že budete na sebe velmi frustrovaní. Neobviňujte se jen proto, že se nemůžete rozhodnout. Je naprosto v pořádku, že v této době zvažujete všechny své možnosti. Nerozhodnost je v pořádku.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Na postavení planet vás dnes není třeba upozorňovat, jste si poměrně dobře vědomi maličkostí, které rozhodují o tom, zda je komunikace úspěšná, nebo ne. Možná byste si však měli uvědomit, co můžete udělat pro to, aby byla komunikace efektivnější. Pití velkého množství vody vás jednak naplní trpělivostí, jednak vás přiměje zpomalit natolik, abyste si všimli, co je třeba říci (a co je třeba vynechat!).

Přečtěte si také