Denní horoskop STŘELCE na 16. 12. 2022

Střelec 16. 12. 2022

Tento den je skvělý na nakupování. Přidejte se k přátelům a vyrazte do obchodů, abyste si do života přidali další krásu a příjemné věci. Držte se dál od levného a nekvalitního. Zasloužíte si kvalitu. Proměňte výpravu ve společenskou událost a bavte se. S přáteli se skvěle pobavíte, i když si nic nekoupíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S vybranou osobou se pravděpodobně vytvoří hluboké citové pouto. Vztah může začít poměrně hlubokým rozhovorem, který však má velmi praktické důsledky. Může pak pokračovat, když se oba rozhodnete, že je třeba diskusi posunout dál, což by bylo lepší udělat někde mnohem pohodlněji, třeba po domácí večeři. Někdy vás láska překvapí.

Práce

Lidé si dnes na pracovišti ukazují prstem, tak si dávejte pozor. Nikdo nechce nést vinu za vzniklou obtížnou situaci. Buďte diplomatičtí, ale snažte se také neklamat. Přijměte vinu za tu část, za kterou jste zodpovědní.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem své společenské nebo pracovní skupiny, ale právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Dnešní aspekt ve hře vám dodá pocit síly a kontroly. Rozhodnutí, která činíte ohledně vlastního těla, představují tuto osobní moc a kontrolu, takže pokud jste se rozhodovali správně, budete se cítit skvěle. Je to také skvělá doba k tomu, abyste začali brát vážně zdravotní praktiky, kterých jste se možná účastnili jen napůl. To, co si věnujete z hlediska času, bude vyzařovat jako energie lásky do celé vaší bytosti.

Přečtěte si také