Denní horoskop STŘELCE na 16. 7. 2022

Střelec 16. 7. 2022

Pravděpodobně se vám nebude chtít do společnosti, i když přátelé chtějí, abyste si s nimi vyšli. Střelci, vaše trpělivost může být poněkud vyčerpaná a mohou vás rozčilovat události, které by vás normálně netrápily. Tento den není vhodný pro skupinové aktivity nebo večírky. Možná bude nejlepší, když si pořádně zacvičíte a pak si odpočinete. Poté se budete cítit mnohem lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie jistě rozjasní váš život, zejména pokud jde o romantiku. Máte sklon k velmi suchému smyslu pro humor, takže pro ostatní je někdy těžké poznat, zda si děláte legraci, nebo ne. Přesto potkáte určitou osobu, která nejenže vaše vtipy pochopí, ale dokáže vám je i dobře podat. Hluboce oceníte vše, co vám může nabídnout.

Práce

Dnes jste v dobré pozici, abyste prosadili své nápady. Ostatní pro vás budou posluchači v zajetí. Věřte, že to, co řeknete, bude vyslyšeno těmi správnými lidmi a odstartuje vás to do úžasné nové fáze vaší kariéry. Jste na cestě vzhůru.

Peníze

Tento týden se týká astrologické aktivity ve vašich dluzích. Můžete obdržet účet, telefonát nebo upomínku ohledně nezaplacené faktury. Neignorujte ji. Pokud tak učiníte, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohlo by se to zhoršit, což by znamenalo další penále. Osoba, které dlužíte peníze, může použít náhlý a možná nepříjemný způsob vymáhání.

Zdraví

Proč se na dnešní tranzit díváte tak tázavě? Vaše emocionální já je právě teď velmi aktivní způsobem, který běžně nezažíváte. Vyjádřete toto překvapení! Tancujte, hýbejte se, běžte do schodů a nechte ze sebe vyprchat energetické třenice, které se mohou ve vašem těle v důsledku těchto vibrací vyskytovat. Vaše nálada může být krátká, když to nejméně čekáte. Neblokujte se odsuzováním, jen nezapomeňte dát průchod svým smíšeným pocitům krátkými, rychlými fyzickými výlevy.

Přečtěte si také