Denní horoskop STŘELCE na 16. 8. 2022

Střelec 16. 8. 2022

Střelci, ve vzduchu může být cítit napětí. Vaším životem se pohybují velké síly, které se náhle dostávají do konfliktu. Lidé, kteří dlouho kráčeli určitou cestou, se nyní musí postavit čelem k hudbě. Jak dobře jste se fyzicky a psychicky připravili? Pevnost vašeho rámce je nyní testována proti převládajícím větrům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy mohou mít v životě velký význam maličkosti, ne velké události. Dnes je doba, kdy se možná nestane nic extrémně vzrušujícího, přesto se cítíte opravdu pochopeni a prostě šťastní, že jste ve vztahu, ve kterém jste. Možná se neděje nic převratného, přesto se cítíte velmi bezpečně a je vám prostě dobře, že jste tam, kde jste právě teď.

Práce

Hlavním problémem pro vás dnes bude zvládnutí vlastní práce a uspokojení vlastních potřeb a zároveň spolupráce s ostatními. Zpočátku se tyto dvě věci zdají být neslučitelné nebo se vzájemně vylučují. Vaším úkolem je zjistit, že to tak není.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě v oblasti cestování, vzdělávání a duchovnosti. Cestovní a vzdělávací brouci vás mají v hrsti a peníze vám dělají díru do kapsy. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci skutečně poznat, co cítíte. A to by mohlo být to nejužitečnější, na co se nyní můžete zaměřit. Kolem vašich současných přátelských vztahů se mohou vyskytnout konflikty, ale je důležitější vědět, co cítíte, než vědět, co ten druhý udělal nebo neudělal. Soustřeďte se na sebe. Abyste si v tomto úsilí pomohli, zaměřte se na to, co jíte, a vyhýbejte se potravinám, které vás netáhnou, zejména cukru.

Přečtěte si také