Denní horoskop STŘELCE na 16. 9. 2022

Střelec 16. 9. 2022

Střelci, přílišný stres z přepracování by vám dnes mohl pocuchat nervy. Když někdo pronese nevhodnou poznámku, můžete v ní vidět urážku tam, kde není zamýšlena. Nebuďte tak nervózní, abyste si za každými dveřmi představovali zrádce. Pokud můžete, pracujte sami a projděte se, abyste si vyčistili hlavu. Díky tomu se lépe naladíte a uvolníte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V děsivém světě románků a randění je tolik nejistot, s nimiž se můžete setkat. Dnes máte všechny šance, že jedno obzvlášť děsivé setkání bude fungovat ve váš prospěch. Protože se cítíte odvážně a sebejistě ve vedení, vzbuzujete pocit důvěry. Váš nově nalezený přítel vás okamžitě zbožňuje a vy se divíte, proč jste se kdy báli.

Práce

Choďte po slunečné straně ulice. Nyní je čas na to, abyste vědomě pozitivně hodnotili svou kariérní situaci a to, kam směřujete. Najděte způsob, jak převést svou mysl z negativního pohledu na povznášející. Váš postoj je vším.

Peníze

Nyní máte v rukou situaci dobré a špatné zprávy. Dobrou zprávou je, že váš dům kariéry a autorit je pozitivně ovlivněn, což naznačuje období lepších příležitostí a lepšího přístupu k peněžním prostředkům. Špatnou zprávou je, že možná nevěříte, že byste měli něco měnit. Snažte se pohnout kupředu tím, že budete spolupracovat, ne bojovat.

Zdraví

Jakmile se seznámíte se svými možnostmi, bude postupně snazší vybírat si lepší potraviny. Při některých příležitostech můžete skutečně dát přednost jablku před kouskem dortu, pokud si uděláte čas na skutečnou kontrolu a zeptáte se sami sebe. Pyšněte se tím, že víte, na co máte chuť! Vybíravost je jednou z vašich největších předností. Eliminujte lítost tím, že budete uvažovat prozíravě a alternativně - zejména pokud jde o výživu vašeho těla.

Přečtěte si také