Denní horoskop STŘELCE na 17. 12. 2022

Střelec 17. 12. 2022

Zaměřte svou agresivitu správným směrem ještě dnes. Nemělo by to být příliš těžké, protože znáte a chápete význam dobře odvedené práce a víte, co je potřeba udělat, abyste dosáhli svého. Toužíte po tom, abyste se pustili do realizace určitých projektů. Máte za sebou organizaci a plánování. Věřte, že přesně víte, jak postupovat.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si z určitých důvodů přejete mít své pocity pevně pod kontrolou, ale toto vaše přání se pravděpodobně nesplní. Užíváte si železnou moc, kterou obvykle máte nad svými emocemi. Může se vám však stát, že navzdory vašim nejlepším úmyslům někdo z vašich blízkých přesně ví, jak moc k němu ve skutečnosti cítíte. Vědí, že vaše srdce je ve skutečnosti zuřící peklo!

Práce

Právě teď jste ve skvělé pozici, abyste se mohli vydat na vlastní pěst. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, že byste začali podnikat, je právě teď ideální čas se do toho pustit. Největší oblibě se těší elektronika a kreativní internetové podniky.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem vaší společenské nebo pracovní skupiny, ale právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Pravděpodobně jste dnes v plném proudu a užíváte si účinků dobrého rozhodování. Bylo by však užitečné vědět, co vyžadujete z hlediska stravy a pohybu. Rutina je nejlepší způsob, jak přemoci lenost a strach: nenechávejte rozhodnutí, co bude k večeři nebo jaká bude vaše denní aktivita, na poslední chvíli! Plánování dopředu je malý, ale účinný způsob, jak si vybudovat zdravé sebevědomí i zdravé tělo.

Přečtěte si také