Denní horoskop STŘELCE na 17. 8. 2022

Střelec 17. 8. 2022

Střelci, je na čase být agresivnější, pokud jde o vaše potřeby. Berte své srdce jako silný sval, který potřebuje tvrdý trénink. Budete se chtít obklopit pozitivními lidmi, kteří ve vás věří a podporují vaše úsilí. Napumpujte se vitalitou a sebevědomím. Udělejte si čas na cvičení a meditaci. Vneste do svého života více rovnováhy a harmonie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes vám připadá teplota nezvykle chladná, přestože jste zvyklí, že je o něco tepleji – mluvíme tu o romantice. Planetární konjunkce naznačuje, že máte poměrně hodně práce, abyste svou drahou polovičku dostali do hovorné, nebo dokonce napůl přátelské nálady. Tajemství může spočívat v tom, že se jim pokusíte pomoci překonat obavy, které možná tajně skrývají – vytrvalost zvítězí.

Práce

Klíčem k vašemu úspěchu je právě teď přípravná práce. Než učiníte další krok, ujistěte se, že jste na něj plně připraveni. Předbíhání v této fázi hry by vám mohlo velmi uškodit. Buďte praktičtí a soustředění.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě v oblasti cestování, vzdělávání a duchovnosti. Cestovní a vzdělávací brouci vás mají v hrsti a peníze vám dělají díru do kapsy. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Planetární konjunkce vás vybízí, abyste se rovnou pustili do plánů, které se týkají jen vás. Může jít o vaše pracovní nebo cestovní plány, v závislosti na vaší míře nezávislosti, ale rozhodně to znamená váš jídelníček a cvičební režim. Energie pro vás tento měsíc nebude problémem, pokud proti tomuto mimořádně ohnivému aspektu nestojí nějaký specifický aspekt. S použitím zdravého rozumu se samozřejmě protáhněte na novou hranici, pokud jde o váš cvičební režim.

Přečtěte si také