Denní horoskop STŘELCE na 18. 9. 2022

Střelec 18. 9. 2022

Střelci, někdy má malé požitkářství mnohem větší hodnotu, než je jeho cena. Perličková koupel uprostřed dne, luxusní hodina strávená prohlížením knih v knihkupectví, speciální oblečení, které jste si dlouho přáli – to je jen několik způsobů, jak si můžete zlepšit náladu. Proč ne? Taková vzpruha se vám hodí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes není den, kdy byste se měli nechat ovládnout strachem. Máte všechny šance získat to, co chcete, ale zdá se, že se zbytečně držíte zpátky. Pokud chcete s touto výjimečnou osobou posunout věci na vyšší úroveň, budete ji prostě muset požádat; jiná cesta neexistuje. Nasaďte vítězný úsměv, zapněte šarm a jděte si za tím.

Práce

Se svou prací nebudete spokojeni, pokud neuvidíte hmatatelné výsledky. Teprve když se můžete dotknout, cítit a vidět výsledek své práce, budete skutečně spokojeni. Ujistěte se, že jste na cestě, která vás k tomuto uspokojivému cíli dovede.

Peníze

Nyní máte v rukou situaci dobré a špatné zprávy. Dobrou zprávou je, že vaše oblast kariéry a autorit je pozitivně ovlivněna, což naznačuje období lepších příležitostí a lepšího přístupu k peněžním prostředkům. Špatnou zprávou je, že možná nevěříte, že byste měli něco měnit. Snažte se pohnout kupředu tím, že budete spolupracovat, ne bojovat.

Zdraví

Všichni máme své chvíle a je důležité umět si odpustit, že ne vždy jste byli tím nejlepším přítelem, jakého vaše tělo kdy mělo. Budou dny, kdy se vaše dobré úmysly utopí v okolnostech, které jsou příliš velké na to, abyste je mohli ovlivnit. Vězte však, že vaše kontrola se zlepší a vy přijdete na to, že jen velmi zřídka existuje okolnost, která by vás donutila jíst něco, proti čemu jste. Jakmile si však vybudujete pevnou praxi lásky k sobě samému prostřednictvím správné výživy, s radostí a často si odpouštějte.

Přečtěte si také