Denní horoskop STŘELCE na 19. 9. 2022

Střelec 19. 9. 2022

Střelci, dnes by vás mohla navštívit charismatická, umělecky založená žena. Mohla by mít spoustu nápadů k prodiskutování a možná vám navrhne, abyste pracovali na nějakém projektu společně. Mohl by to být dobrý nápad, ale nyní se k němu nezavazujte. Vaše přítelkyně umí lidi nadchnout a zatemnit jim úsudek. Počkejte, až odejde, a vezměte si čas na rozmyšlenou. Pak budete mít lepší podmínky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner dnes může potřebovat poměrně dost prostoru. Možná se vám nebude chtít být v blízkosti svého partnera, protože se vám bude zdát velmi nestálý a neklidný. Bylo by lepší odejít a věnovat se svým vlastním záležitostem, což vás ušetří případných hádek a také vám to poskytne odpočinek. Zítra se vrátíte do normálu.

Práce

Dnes si můžete oddechnout. Planety vám v posledních třech až čtyřech týdnech dělaly potíže tím, že ve vašich vztazích a komunikaci s ostatními lidmi vyvolávaly zmatek. Teď už to neplatí!

Peníze

Nyní máte v rukou dobré a špatné zprávy. Dobrou zprávou je, že vaše oblast kariéry a autorit je pozitivně ovlivněna, což naznačuje období lepších příležitostí a lepšího přístupu k peněžním prostředkům. Špatnou zprávou je, že možná nevěříte, že byste měli něco měnit. Snažte se pohnout kupředu tím, že budete spolupracovat, ne bojovat.

Zdraví

Pravděpodobně si přejete, aby se věci děly rychleji, než se dějí, zejména pokud jde o opakující se návyky jíst v běhu a nepřemýšlet dopředu. Zkuste se zamyslet nad tím, jak rádi vypadáte, a nad přípravou, která je s tím spojená. Možná strávíte hodinu denně tím, abyste vypadali dobře. Čtvrtinu této doby věnujte přemýšlení o tom, co musíte mít k dispozici v době jídla. Prvním novým návykem, který byste si měli osvojit, by mělo být používání promyšlenosti u jídla.

Přečtěte si také