Denní horoskop STŘELCE na 2. 11. 2022

Střelec 2. 11. 2022

Dnes si možná myslíte, že vypadáte příšerně, a možná máte chuť jít ven a změnit celý svůj vzhled. Kupte si nové oblečení a jděte si zacvičit. I když pravděpodobně vypadáte docela dobře, díky těmto aktivitám se budete cítit dobře a zvýšíte si sebevědomí. Vaše sebevědomí je úměrné stavu vaší mysli. Možná se teď cítíte trochu sklesle.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše schopnost získat to, co chcete, dnes nemůže být lepší. Pokud hledáte onu zvláštní romantiku, pak ji naleznete díky tomu, že budete naslouchat druhým a najdete si čas na to, abyste se upřímně otevřeli a pomohli. Jste-li pozváni na menší večírek, určitě tam jděte, protože právě zde můžete spatřit někoho, o kom prostě víte, že je na vaší vlně. Nedržte se zpátky!

Práce

Věnujte pozornost detailům, namísto toho, abyste je bezstarostně přeskakovali. Jste dobří v tom, abyste viděli celkový obraz věcí, ale dnes je mimořádně důležité, abyste si všímali maličkostí. Tyto detaily budou mít z dlouhodobého hlediska zásadní význam.

Peníze

Těšíte se ze šťastného aspektu, který ovlivňuje sociální skupiny a politiku. Pokud hledáte nové zaměstnání, využijte příznivého impulsu a informujte se o volných pracovních místech s lepšími výhodami nebo o investorech, kteří by se mohli zajímat o váš podnikatelský záměr. Pokud oslovíte stávající kontakty, najdete, co potřebujete.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet zažijete nemalou radost ve společnosti svých vrstevníků. Možná nebudete schopni vše sledovat, ale vaše očekávání budou naplněna a překonána a tento zážitek ve vás zanechá pocit podivného odloučení. Abyste znovu propojili své tělo s tímto pocitem vzrušujícího snění, nezapomeňte tento týden neustále cvičit a po celou dobu zhluboka a vydatně dýchat. Krevní oběh a nervová stimulace vám pomohou udržet se ve středu.

Přečtěte si také