Denní horoskop STŘELCE na 21. 11. 2022

Střelec 21. 11. 2022

Nová jednota a cílevědomost by mohly vytvořit pozitivnější atmosféru, pokud jde o vaši kariéru. Uznání a vyšší příjem jsou za dveřmi. Nebuďte překvapeni, pokud vás čekají změny. Mohli byste skončit v úplně jiné profesi! Podpora a náklonnost přátel vás může provést touto změnou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dostanete zajímavou příležitost poznat svého blízkého zcela novým a odlišným způsobem. Každý člověk má v sobě stránky, které jsou skryté a nikdy nebo jen zřídkakdy vyplouvají na povrch. Přinejmenším můžete zjistit, že máte svého partnera (současného nebo budoucího) dvakrát raději, a možná se dokonce budete do svého miláčka cítit zamilovanější a vášnivější než kdykoli předtím!

Práce

Místo rozptylování energie do tisíců různých směrů se dejte do pohybu. Když se usadíte v nějakém rytmu nebo vzorci, dosáhnete více. Získejte energii pro svou práci a dosáhnete velkého úspěchu.

Peníze

Podpůrný aspekt ovlivňuje váš dům karmy, minulé životy a současné instituce. To znamená, že vaše snaha vydělat více peněz se nejlépe uplatní na respektovaných místech a v respektovaných podnicích. Pokud se rozhodujete mezi jednotlivými zaměstnáními, vyberte si to ve firmě, které bude ve vašem životopise vypadat nejlépe. Pokud hledáte novou příležitost, zaměřte se na obory, ke kterým máte přirozený vztah, téměř jako byste měli zkušenosti z minulého života.

Zdraví

Tento den je v mnoha ohledech váš. Dokážete třídit plevy od zrna jako žádné jiné znamení a zrno je možná ve vaší emocionální pravdě. Máte tendenci vědět, co situace nebo člověk potřebuje, aby se urovnal, takže se nebojte do toho zapojit. Aby se to odrazilo i ve vašem těle, zkuste jíst listovou zeleninu nebo borůvky, abyste zažívacímu traktu pomohli se zpracováním potravy. Věděli jste, že borůvky napomáhají zdravému pohybu střev?

Přečtěte si také