Denní horoskop STŘELCE na 22. 8. 2022

Střelec 22. 8. 2022

Střelci, možná máte pocit, že vaše srdce vyžaduje trochu více pozornosti než obvykle. Někdo blízký by mohl být ještě potřebnější než vy. Ať tak, či onak, tato situace způsobí napětí v důležitém vztahu. Pokud v současné době nejste s někým zapleteni, je to pravděpodobně k lepšímu. Věci nejsou vždy takové, jak se zdají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si dnes užíváte pocit moci, ale ne reakce ostatních lidí na vaše nadřazené příkazy. Utvářející se planetární konfigurace naznačuje, že kolem vás panuje podrážděnost, která nemusí být příznivá pro večírky nebo setkání, zejména pokud je jídlo obzvláště horké nebo krémové – mohlo by mít tendenci se spíše házet, než jíst.

Práce

Ne všechny příležitosti, ve které doufáte, se vám naskytnou logickou cestou. Místo toho k vám přicházejí z nečekaných zdrojů. Synchronní události v obchodě s potravinami nebo při přecházení ulice mohou vést ke zlomu, v nějž doufáte.

Peníze

Je to vhodná doba pro vás, kteří si ze všeho nejvíc přejete založit nový spořicí a investiční plán, abyste si zajistili budoucnost. Všude kolem vás se však objevují pokušení díky aktivitě v oblasti cestování, vzdělávání a duchovnosti. Cestovní a vzdělávací brouci vás mají v hrsti a peníze vám dělají díru do kapsy. Snažte se odolat nutkání utrácet. Ze životních událostí se můžete vždy poučit.

Zdraví

Aspekt dne vám dává možnost vyjádřit se emocionálně s lidmi, na kterých vám záleží. Místo toho, abyste přemýšleli, zda budou vaše emoce přijaty nebo potvrzeny, vyjadřujte se bez zábran a skutečně dejte svému příteli najevo, jak se cítíte. Nikdy to nedopadne tak špatně, jak vám říkají vaše obavy! Rozprouděte si krev v žilách aerobním cvičením a snažte se pochopit, co sami cítíte, než se to pokusíte sdělit někomu jinému. Mějte odvahu!

Přečtěte si také