Denní horoskop STŘELCE na 24. 9. 2022

Střelec 24. 9. 2022

Komunikace mezi vámi a členem rodiny by dnes mohla být obtížná. Vaše vřelost a pochopení by mohly této osobě dodat odvahu, aby vám řekla, co má na srdci. Střelci, můžete se cítit dobrodružně, a tak byste se s romantickým partnerem mohli rozhodnout, že si dnes večer vyrazíte do města a pořádně si vyrazíte. Oba vypadáte a cítíte se dobře. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na mluvení máte zpravidla čas jen tehdy, když se týká vás samotných, zejména pokud se jedná o nějakou formu lichocení. Energie dne vám však dodává vychytralost prodavače ojetých aut, hladké vlasy a úlisný jazyk. Pokud jste si vyhlédli obzvlášť úžasnou bytost, stačí ji přemluvit, aby s vámi chodila, a zbytek už zařídí ona.

Práce

Možná je pro vás dnes těžké sedět v klidu a nemyslet na pracovní záležitosti, i když jste na míle daleko od svého pracoviště. Snažte se vědomě uklidnit a jednoduše relaxovat. Zbavte se veškeré nervozity a neklidu, který ve vás dřímá.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční, protože do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vašeho domu peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k většímu počtu hodin, lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Rádi využíváte své tělo novými vzrušujícími způsoby a možná jste v poslední době nevyužívali své fyzické síly naplno. Dnešní tranzit vám nabízí několik vstupů do úžasného světa fyzické aktivity. Buďte otevření novým věcem, které mohou přicházet v překvapivých baleních. Swingový tanec zažívá oživení a v mnoha částech světa je zavedenou zábavou. Vyzkoušejte něco nového, co vyzve vaše tělo, aby se chovalo jako v dětství!

Přečtěte si také