Denní horoskop STŘELCE na 25. 5. 2023

Střelec 25. 5. 2023

Příliv vnitřní síly a intuice by vás mohl přimět k tomu, abyste se rozhodli pro neobvyklé povolání. Střelci, vaše touha po nezávislosti je nyní silná, a tak byste mohli uvažovat o samostatné práci, třeba v umělecké oblasti nebo ve službách. Dnes máte sílu dokázat zázraky. Buďte praktičtí a postupujte opatrně, ale následujte své srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocit, který je dnes cítit ve vzduchu, by vám mohl rozplynout srdce. Dnešní planetární energie jsou tak úžasně romantické, že se nebudete moci ubránit tomu, abyste někomu něco nenabídli. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, využijte toho k prohloubení vašeho pouta. Pokud se jedná o první rande, očekávejte, že budete ohromeni a naprosto okouzleni. Ať už je scénář jakýkoli, budete na tuto událost nějakou dobu vzpomínat.

Práce

Dnes začíná dlouhodobý trend, který po vás chce, abyste se v následujících čtyřech týdnech ujali více vůdčí role. Namísto toho, abyste svou energii obraceli dovnitř, směřujte ji ven. Využijte sílu těchto čtyř týdnů k transformaci a k odvaze.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Emotivní dny nejsou u vás vzácné a tento by mohl být jedním z nich. Pokud máte pocit, že vše konkrétní a pevné je mimo dosah, nezoufejte. Soustřeďte se na svou schopnost poznat, co cítíte, a udělejte si soukromou inventuru toho, jak se vám daří v daném týdnu, období, roce. Není to něco, co by každý snadno zvládl, takže je možné, že byste s tím dnes mohli pomoci i svým přátelům. Dejte se druhým k dispozici a možná při tom najdete pevnou půdu pod nohama.

Přečtěte si také