Denní horoskop STŘELCE na 26. 9. 2022

Střelec 26. 9. 2022

Střelci, věci kolem vás se dnes možná dějí příliš rychle, ale to neznamená, že se nutně musíte připojit k tomuto zběsilému tempu. Pravděpodobně bude mnohem lepší, když se budete držet svého metodického přístupu. Než se vrhnete do nějakého zásadního rozhodnutí nebo plánu útoku, dejte si čas na shromáždění potřebných faktů. Lidé mohou být trochu nervózní, proto se snažte být ve skupině tím stabilním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš blízký se může cítit trochu neklidný. Může naznačit, že už ho nebaví sedět každý den doma a hladit kočku nebo zkoušet váš nejnovější recept na polévku, a rád by podnikl něco trochu exotického, dokonce extravagantního. Pokud to tedy znamená souhlasit s tím, že uděláte něco, co se vymyká vaší rutině, zkuste alespoň pro jednou spolupracovat.

Práce

Vaše tvůrčí šťávy jsou v plném proudu, tak je využijte ve svůj prospěch. Je vhodná doba na to, abyste své pracoviště obohatili o barvy. Svůj prostor nějakým způsobem vyzdobte. Vnesení kreativity do vašeho prostředí pomůže vnést více kreativity do samotné práce.

Peníze

Nyní jste trochu nekonvenční, protože do událostí vnášíte náhlou genialitu. Vesmír vysílá šťastné vibrace do vaší oblasti peněz a hodnot. Přicházejí k vám nyní příležitosti k většímu počtu hodin, lepšímu platu a žádanějším projektům, stejně jako šance užít si to, čím se živíte. Je to po všech stránkách skvělé období.

Zdraví

Díky ohnivé energii, která k vám přichází z nebeské konfigurace, nebudete mít žádné potíže s přístupem ke své okouzlující osobnosti! Využijte tuto energii ke zpestření svého cvičebního programu. Jakékoli aerobní cvičení vás prakticky vynese nahoru. Možná se budete chtít obrátit k józe nebo jinému druhu hlubokého protahovacího cvičení, které do vašich svalů vnese trochu tohoto tepla, trochu je rozpustí a pomůže jim protáhnout se a prodloužit.

Přečtěte si také