Denní horoskop STŘELCE na 27. 9. 2022

Střelec 27. 9. 2022

Střelci, při řešení výzev, které vám tento den přináší, může dojít k slovní přestřelce. Láska je na vaší straně. Zjistíte, že pokud zůstanete věrní své vnitřní síle, projdete s přehledem bez ohledu na události, které se odehrají. Zapojte se do činností a situací, které podporují vaše silné stránky namísto vašich slabostí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den vás přivádí na pokraj hlubokého vztahu nebo velmi vášnivé aféry. Možná už nějakou dobu přemýšlíte o moudrosti takového kroku a snažíte se z něj racionálně vyváznout. Dnes by vás emoce mohly velmi snadno přemoci a vy byste nemuseli být schopni odolat. Poté už by nemuselo být cesty zpět.

Práce

Ke své práci přistupujete nebojácně. Jste obrněný tank, který převálcuje téměř každou překážku, která se vám postaví do cesty. Zkrátka vás v tuto chvíli nemůže nic zastavit. Cítíte se sebevědomě a silně ve všech aspektech své práce.

Peníze

Snažíte se nalézt řešení neustálé finanční tísně. Stáváte se autoritou v tom, co děláte. A jste připraveni zpeněžit všechny své těžce vydělané peníze. Vesmír ovlivňuje vaše peníze a hodnoty a ukazuje, že peněžní tok by se měl s trochou snahy a následování velmi brzy zvýšit.

Zdraví

Dnešní atmosféra vám pomůže vyjádřit svou emocionální stránku. Vzhledem k tomu, že je vaší energické osobnosti věnována taková pozornost, může být někdy náročné učinit se zranitelnými a skutečně vědět, co cítíte. Pohyb, který vás vyzývá k fyzické zranitelnosti, je doporučeným cvičením pro emoční uvolnění. Samozřejmě jóga a zejména protahování hrudní dutiny. Přikládání láhve s horkou vodou na hrudník v noci je dalším způsobem, jak přivést jemnou pozornost ke svému emocionálnímu jádru.

Přečtěte si také