Denní horoskop STŘELCE na 28. 12. 2022

Střelec 28. 12. 2022

Váš biorytmus může být dnes nízký, takže se možná nebudete cítit úplně ve své kůži. To může způsobit, že se budete cítit neklidní a trochu skleslí. S největší pravděpodobností vaše malátnost souvisí se stresem. Pusťte si tichou hudbu. Obklopte se květinami nebo jinými barevnými předměty. Pokud je to možné, zajděte si na masáž. To vám pomůže uvolnit se. Zítra se budete cítit jako dřív.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když jste tajně doufali, že dnes večer najdete někoho, kdo vás opravdu vřele obejme, planety vyzařují energii, která by mohla způsobit, že místo toho skončíte v hlubokém rozhovoru. Pravda, nakonec by to mohlo být velmi intimní, ale v tuto chvíli je to tak daleko, jak to jen jde. Dejte vztahu pár dní a věci by se měly obrátit ve váš prospěch.

Práce

Vaše vynalézavá mysl dnes pracuje přesčas. Je to jeden z těch dnů, kdy máte možnost učinit zásadní průlom v projektu, na kterém pracujete. Pravděpodobně přijdete s geniálním nápadem hodným patentování.

Peníze

Máte čas na komunikaci, abyste si mohli vyměňovat názory. To může být velmi příznivé pro zahájení nové kariéry nebo pro postup v té, kterou máte. Jediné, co je zapotřebí, je být věrný sám sobě. Aspekty ovlivňující komunikaci vás činí trochu svéráznými a jedinečnými. Nezáleží vám na tom, co si myslí ostatní, a proto je pro vás mnohem snazší říct si o to, co si zasloužíte.

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zbavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení vašich pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli – trochu se pobavte!

Přečtěte si také