Denní horoskop STŘELCE na 28. 5. 2023

Střelec 28. 5. 2023

Střelci, dnes budete nejspíš toužit po pozornosti. Budete se dívat na ostatní, kteří jsou v centru pozornosti, a upravíte svůj vzhled nebo postoj tak, abyste se jim více podobali. Dávejte si pozor, abyste nebyli posedlí pozorností. Klíčem je být sám sebou a šťastný bez ohledu na to, kdo se dívá. Neviditelná květina kvete stejně krásně a voní stejně sladce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jiskra se dnes jistě zažehne pod příznivým vlivem současného planetárního uspořádání. Ať už jste v minulosti měli s určitou osobou jakýkoli vztah, vše se náhle změní. Může to být něco zcela náhodného a banálního, co tuto událost spustí, ale od nynějška se můžete oba považovat za něco – což bude skutečná novinka.

Práce

I když se můžete cítit v rozporu s ostatními lidmi a okolním světem, je důležité, abyste se stali partnery. Spojte se s někým, místo abyste se snažili dělat všechno sami. Jen se ujistěte, že nejste k ostatním příliš kritičtí.

Peníze

Vesmír vám ukazuje, že tento týden můžete na ostatní působit zajímavým dojmem. Někteří vás mohou vidět přesně tak, jak by si přáli, a ne tak, jací jste ve skutečnosti, ale nedělejte si s tím starosti. Mezitím obdržíte důležitou zprávu týkající se nové obchodní nebo finanční příležitosti. Hlavně nezapomeňte odpovědět na telefonát nebo e-mail.

Zdraví

Dnes to může být trochu bolestivé. Pokud jste měli žaludeční potíže nebo dokonce cítili trochu viny kvůli problémům s váhou, budete obzvlášť zranitelní. Je důležité, abyste dnes našli bezpečné emocionální místo, kde chcete zůstat, a chránili se. Z tohoto bezpečného místa vycházejte po malých krůčcích a dopřejte si trochu pohybu, trochu se stýkejte s těmi, kterým důvěřujete, a skočte brzy do postele s oblíbeným brakovým časopisem. Připomeňte si, že je to jen další den, a uložte se brzy do postele.

Přečtěte si také