Denní horoskop STŘELCE na 29. 12. 2022

Střelec 29. 12. 2022

Střelci, možná budete mít pocit, že vám dnes něco náhle zapadlo do sebe a vy jste našli chybějící kousek skládačky, na které už nějakou dobu pracujete. Odpovědi mohou být nenápadné, ale jsou tu. Fantazie a hravý přístup vás k nim dovedou bez námahy. Rozšiřte dnes své představy do světa a zaujměte postoj, který povzbudí ostatní, aby se k vašemu snění také připojili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární energie je skvělá pro setkávání s lidmi, kteří se stejně jako vy zajímají o hlubší a metafyzické aspekty života. Pokud hledáte duchovní spojení a možný příchod spřízněné duše, může být tento den jedním z těch, kdy je osud na vaší straně. Pamatujte, že k tomu dojde díky upřímnému sdílení vlastních názorů a přesvědčení.

Práce

Lidé se na vás dnes mohou dívat jako na blázna, protože navrhujete věci, které máte na mysli. Nedovolte, aby vám do hlavy zasévali semínka pochybností. Lidé mohou být unavení nebo se bát. Jděte příkladem a ukažte, že vaše cesta je nejlepší.

Peníze

Máte čas na komunikaci, abyste si mohli vyměňovat názory. To může být velmi příznivé pro zahájení nové kariéry nebo pro postup v té, kterou máte. Jediné, co je zapotřebí, je být věrný sám sobě. Aspekty ovlivňující komunikaci vás činí trochu svéráznými a jedinečnými. Nezáleží vám na tom, co si myslí ostatní, a proto je pro vás mnohem snazší říct si o to, co si zasloužíte.

Zdraví

Pokud cítíte stres z toho, že vás táhne nespočet směrů najednou, zastavte se! Zhluboka se nadechněte a ustupte stranou. Je čas zhluboka dýchat a odpočívat. Dotazy, starosti, rozčilování a stresování dnes odložte stranou. Nemá smysl někam jezdit, pokud nejste na místě řidiče, a vážně nemá smysl přesvědčovat sami sebe, že jste na místě řidiče, když tomu tak není.

Přečtěte si také